Killar mer benägna åt transvetismhållet?

Har hört att män ska vara transor i större utsträckning är kvinnor som klär sig som män. Är det sant, i så fall varför? Om det är helt tvärsom, varför är klär sig då kvinnor i större utsträckning som män? Är de liknande tendenser på nätet, att fler män spelar som kvinnliga karaktärer eller tvärsom?

 

Kan det inte handla en del om att män inte får ha ?typiska kvinnokläder? som kjol och klänning medan det är lugnt för kvinnor att ha byxor (nu för tiden)?
Om män däremot skulle erövra kvinnornas kläder och dylikt skulle det inte direkt finnas några transvestiter utan alla skulle bara vara människor som fick se ut hur de ville.

 

jag tycker jag ser kortklipta tjejer i killkläder över allt men ytterst sällan en kille i tjejkläder med bröst .. men i det totala världen över tror jag det är ganska så likartat i utsträckningen

 

Som de andra säger, för det första syns tjejer i killkläder inte lika mycket, för det andra är det mycket mer accepterat och tillåtet för tjejer att bevaka sin manliga sida än för killar att bejaka sin kvinnliga sida.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback