Akustisk afton

Haha, såhär vacker musik har aldrig hörts från Repulsives lokaler. Eller det är en fråga om tycke och smak, men jag menar vacker i betydelsen tårdrypande musik som får det att göra ont ända in i hjärterötterna. Fast visst, får man den känslan av Wormphlegms ”In An Excrusiating Way…” så. Men ni hajar galoppen…

Bara två utav bandmedlemmarna showed up, och det var lite ovisshet kring vem av dem som är de bittra. Gitarristen måste ändå ha varit Tony Naima och nyckelharpisten måste ha varit en bitter en. Och för mig så tog det en, två låtar innan man kunde stänga ute det faktum att man i vinterkläder, med en irriterande ryggsäck fastklamrad på ryggen, stod med en liten skara(kan säga så mycket att grabbarna grus och mig inräknat var hälften av alla åskådare) och tittade på, och sväva bort i musikens underbara värld. Napalm Rain var den bästa låten, med Naimas stämma som gick upp riktigt högt mot slutet av varje refräng. Nyckelharpan på ”Where Ironcrosses Grow” får top notch i betyg av undertecknad. För att vara en gratiskonsert så är jag pretty nöjd, letar för närvarande febrilt efter Napalm Rain så att man kan få uppleva stämningen återigen. För det var under den låten som allt släppte och om man skulle ha tittat ner på sina fötter skulle man ha sett moln.

Sen vill jag klaga en stund. Jag hade inte tillräckligt med pengar för att köpa ett par riktigt lockande skivor där i Repulsives begagnaddisk, är bitter över att SVT inte lagt upp webbversionen av Hipp Hipps julupplaga, att bara ett fåtal av mitt digitaltvutbud fungerar, att jag måste göra om första loggbokstentamen, att min goda(hör och häpna, Christian kan laga mat) makaronipudding är slut.

Om min umgängesmätare förut gick på låg väldigt långt nere, så är den nu grön så det skriker om det och hela mätaren håller på att spricka.
Har verkligen varit i behov av lite socialisering.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback