Det där är den typiska modernistiska synen

Jag vill bara säga att jag är emot den här modernistiska synen att det nya alltid ska premieras och att framstegsvänlighet och originalitet är bra drag. Att inom alla områden ska vi sträva efter att söka det nya och att det gamla på något sätt hamnar i skymundan och det glöms ibland bort.


Kommentarer
Postat av: Nisse

Jag förstår inte dig riktigt här. Är det fel att vilja tänka på hur man ska kunna förbättra det man har och att hitta på nya saker? Det verkar lite skummt tycker jag. Jag menar... vill du åka tunnelbana eller gå? vill du ha varmt och kallt vatten i kranen eller en brunn 3 kilometer bort? Okej, jag kanske överdriver här men du kanske förstår vad jag försöker få fram för poäng här. Nya saker som tillämpas är oftast bättre än de gamla. Är de sämre så finns det ju ingen anledning att använda sig av idéerna.

Modernismen kommer nog (och måste) rädda världen från oss själva. Vi är ena riktiga miljöbovar allihop. Ny teknik och nya idéer är ett krav för att vi inte ska förstöra världen inom de närmsta åren. Så... jag förstår inte hur du kan vara emot det här.

Who are you?
What do you want?
Why are you here?
Where are you going?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback